Paneel opplakken op foambord

tot A1-formaat

Dit weekend zijn het weer de ‘Open Monumentendagen’. Hordes mensen nemen dan weer een letterlijk een kijkje in de geschiedenis.

Omdat een deel van onze zakelijke klanten werkzaam is in bouw en architectuur hebben we in de voorafgaande week vaak opdrachten die direct of indirect verband hebben met die dagen.

Of het nu gaat om een daadwerkelijke bouwtekening, posters of folders en flyers. Alles komt wel voorbij. Maar voor het presenteren van een project moeten de panelen vaak wel wat meer ‘body’ hebben om neergezet te kunnen worden. Daarvoor gebruiken we dan meestal foam panelen.

Deze 5 mm dikke panelen hebben een kern van foam materiaal. Tot A1-formaat (ca. 60 x 84 cm) kunnen we die snel intern maken. Die platen zijn eenzijdig zelfklevend, zodat we de afbeelding/poster er op kunnen plakken.

Grotere formaten maken we in samenwerking met onze specialiteitenparter en wordt de afbeelding rechtstreeks op de plaat afgedrukt. Is foam toch te kwetsbaar? Of moet het paneel langer mee? Dan heeft onze partner nog legio andere plaatmaterialen, zoals bijvoorbeeld Dibond. Voor deze grotere formaten en andere materialen moet dan wel rekening worden gehouden met een langere levertijd.

Ook een foampaneel nodig? Of ‘gewone’ prints, kopieën, bouwtekeningen of (trouw-/geboorte-)kaarten? Loop gewoon eens binnen of informeer naar onze mogelijkheden…

 

Lees ook: trouwstress, beestenboel, momumentendag 2021,

a1 foam panelen

a1 foam panelen