Studentposters

A0-presentatie, basic/budget

Nog een bericht over posters? Ja zeker, want die gingen deze week in grote getale over onze toonbank. Vanwege een studie-opdracht hadden veel studenten een A0-presentatieposter nodig. Soms hadden we wel vijf van dergelijke posters per uur en het totaal nadert de 50.

Voor dergelijke situaties waar de poster maar zo kort nodig is hebben we dan ook onze basic-budget variant.

De eerste reactie als we de afgedrukte poster laten zien: “dat is groot!”. Dus op voorhand hadden we dan al een binnenpretje. Maar de reactie is niet vreemd, vanaf het scherm kan je geen goed beeld vormen hoe groot een A0 is, zeker niet als je niet dagelijks met dergelijke formaten te maken hebt.

Bij de bestanden zagen we een opmars van Canva als programma waarin de poster werd gemaakt. Van belang is de poster dan als PDF aan te leveren. Dan blijven teksten in beginsel scherp, voor het geval we het bestand moeten vergroten.
Bij aanlevering als png of jpg heb je altijd het risico dat met name teksten gepixeld afgedrukt worden.

De bestanden kunnen vooraf gemaild worden, of via ons webformulier, dan hoeft de poster enkel nog opgehaald te worden. Hoewel velen hun bestand (pas) bij ons aan de balie mailden.

Ook nog een poster nodig voor je presentatie? Of ‘gewoon’ print-, druk- of reprowerk? Loop gewoon een binnen of informeer naar onze mogelijkheden…

 

 Lees ook: last minute poster, basic/budget posters, wetenschappelijke presentatieposters,

presentatieposter a- studentposter basic/budget

presentatieposter in A0 studentposter basic/budget