Boekje in kleine oplage

digitaal print in full colour en zwart, printing on demand

Boekjes in kleine oplage maken we wel vaker. Ook één enkel exemplaar. Vaak is dat dan een familiegeschiedenis of bijvoorbeeld een vriendenboek/-magazine voor een bijzondere verjaardag of bruiloft.

Maar deze boekjes bevatten gedichtjes en anekdotes. En kennelijk heeft de opdrachtgever ‘een schot in de roos’ geschreven. Want beide versies zijn ‘herdrukken’; de ene versie zelfs al een vijfde editie.

De aantallen zijn natuurlijk niet zo groot als bij een reguliere uitgever. Maar omdat de opdrachtgever de boekjes in eigen beheer uitbrengt, zijn juist die kleine oplages in digitaal print ideaal.

Deze boekjes zijn voornamelijk tekst in zwart-wit, maar zoals bij de cadeaumagazines kan het natuurlijk ook in kleur.
Afhankelijk van de dikte kan dat geniet gebrocheerd, paperback gelijmd of met een metalen ringband ingebonden worden.

Omdat het zulk product-specifiek werk is, zijn dergelijke opdrachten op offerte-basis en hebben we geen richtprijzen op onze website.

Hardcovers kunnen we niet zelf maken, enkel in samenwerking met onze specialiteitenpartner. Inbinden met een harde kaft is sowieso niet voor elke aanvraag mogelijk. En er moet dan altijd rekening gehouden worden met een langere levertijd.

Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden of loop eens binnen. Dat kan natuurlijk ook voor een gewone kopie, print, bouwtekening of familiedrukwerk (geboorte- en trouwkaarten)…

Lees ook: boekjes & magazines, zomerse herdruk, boeken glimmend in de zomerzon, plaatjes zeggen meer dan woorden, boeken boekjes periodieken

boekje kleine oplage digitaal print

boekje in kleine oplage, digitaal print in zwart en kleur